Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στο λιμένα εξωτερικών της Ηγουμενίτσας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχή, ένας 42χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 45χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι βρέθηκε κάτω από το πίσω κάθισμα των επιβατών, τυλιγμένη και κρυμμένη σε πλαστικό σακουλάκι, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (πιθανόν κοκαΐνης) συνολικού βάρους 2,3 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

==================

Επίσης, συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στο ίδιο λιμάνι ένας αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα της συνοδηγού.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

   ==================

Συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 42χρονος αλλοδαπός και μια 36χρονη αλλοδαπή, διότι παρείχαν άμεση συνέργια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με δύο (02) αλλοδαπούς (γυναίκα-άνδρας), οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα, δύο (02) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL