Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα –

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα – Μηχανική βλάβη σκάφους αναψυχής στην Τήλο

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, στην πύλη εισόδου εξωτερικού, 38χρονος αλλοδαπός, οδηγός οχήματος με ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο και ο 43χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο δάπεδο του εν λόγω ρυμουλκούμενου τροχόσπιτου, συνολικά έντεκα χιλιάδες οκτακόσια πενήντα (11.850) πακέτα τσιγάρων δύο τύπων, τα οποία επρόκειτο να μεταφερθούν λάθρα στο εξωτερικό.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το ανωτέρω όχημα, καθώς και τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν.

===================

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Τήλου για μηχανική βλάβη του Ι/Φ σκάφους «RAINBOWVI» σημαίας Αυστρίας, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή όρμου «ΛΙΒΑΔΙΩΝ» Τήλου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Ι/Φ «NIKOLINE» σημαίας Σουηδίας, με την βοήθεια του οποίου  αγκυροβόλησε το «RAINBOWVI» με ασφάλεια στο λιμένα Λιβαδιών.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, εισροή υδάτων ή θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL