Παροχή συνδρομής σε ακυβέρνητη λέμβο στον Αργοσαρωνικό

Παροχή συνδρομής σε ακυβέρνητη λέμβο στον Αργοσαρωνικό – Ακυβερνησία επαγγελματικού Α/Κ στην Καλαμάτα – Μεταφορά ασθενούς  

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενημερώθηκε, μεσονύκτιες ώρες, για ακυβέρνητη λέμβο στη θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου Αταλάντης στον Αργοσαρωνικό.

Άμεσα κατέπλευσε στην περιοχή πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε τη λέμβο «ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ» Λ.Π.22572 με δύο άνδρες επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Η λέμβος ρυμουλκήθηκε από τη λάντζα «ΙΩΑΝΝΗΣ» Ν.Ρ.5481 και κατέπλευσε με ασφάλεια, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στο λιμενίσκο της ν. Ψυττάλειας.   

==================

Η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας ενημερώθηκε, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, ότι το επαγγελματικό Α/Κ «ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ» Ν.Κ.305 είχε μείνει ακυβέρνητο, στην είσοδο του λιμένα, λόγω βλάβης στα χειριστήρια, σύμφωνα με δήλωση του κυβερνήτη του.

Το αλιευτικό με τους τρεις επιβαίνοντες (κυβερνήτης και 2 αλιεργάτες), καλά στην υγεία τους, ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι της Καλαμάτας από το Ρ/Κ «ΠΑΝΑΓΙΑ» Ν.Π.8132.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ» μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.  

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής μεταφέρθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα 19χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL