Σύλληψη αλλοδαπών και του αλλοδαπού διακινητή τους στη Λέρο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ στους Παξούς

 Σύλληψη αλλοδαπών και του αλλοδαπού διακινητή τους στη Λέρο –  Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ στους Παξούς
 
Στη σύλληψη δέκα (10) αλλοδαπών και του 55χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του  Λιμεναρχείου Λέρου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα Λακκίου Λέρου, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 55χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος (VAN), μετέφερε κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, δέκα (10) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Από το Λιμεναρχείο Λέρου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Παξών από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΙΙ” Ν. Κέρκυρας 43, ότι το εν λόγω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Κέρκυρας προς λιμένα Γαΐου Παξών, παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.
Το  “ΗΛΙΔΑ ΙΙ” κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα  Γαΐου Παξών, όπου αποβίβασε δεκατέσσερις (14) επιβάτες.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ  οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.  
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL