Θάνατος ναυτικού στη Ρόδο

Θάνατος ναυτικού στη Ρόδο - Κατάσχεση αλιεύματος στη Νάξο -   Σύλληψη παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Ν.Π. 11957, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Ακαντιάς Ρόδου, ότι ο 49χρονος Α’ Ηλεκτρολόγος του πλοίου, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο χώρο ενδιαίτησής του.

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από προσωπικό του ΕΚΑΒ Ρόδου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή-τοξικολογική εξέταση.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

===============================

Μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν απογευματινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Νάξου, κατά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου , από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε φορτηγό όχημα, βρέθηκαν 15 φελιζόλ/100 κιλά γοπάκι υπολειπομένων διαστάσεων 5-8 εκατοστά (αντί του προβλεπόμενου 10 εκ.).

Κατά του αποστολέα του ανωτέρω αλιεύματος βεβαιώθηκε αλιευτική παράβαση για διακίνηση αλιευμάτων υπολειπόμενων διαστάσεων, ενώ από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω αλίευμα.

===============================

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, εξήντα δύο (62) αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τις Ιταλικές Αρχές, στο Μπάρι της Ιταλίας, κατά τον κατάπλου Ε/Γ- Ο/Γ πλοίου, κρυμμένοι σε φορτηγό όχημα και επεστράφησαν στη χώρα μας με το ίδιο πλοίο.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

===============================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Πατρών, σε δύο (02) περιστατικά, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, δυο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL