Σύλληψη ημεδαπού και αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα στα Χανιά

Σύλληψη ημεδαπού και αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα στα Χανιά

Στον εντοπισμό χιλίων εκατόν ογδόντα (1.180) πακέτων λαθραίων τσιγάρων, εκατόν τριάντα δύο (132) συσκευασιών καπνού καθώς και στη σύλληψη ενός 57χρονου ημεδαπού και τριών (03) αλλοδαπών ηλικίας 26, 18 και 23 ετών, στερούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων με τη συνδρομή στελεχών του οικείου Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού που διενεργήθηκε σε αγροτική αποθήκη στην ευρύτερη περιοχή Ν. Χανίων, ιδιοκτησίας του ανωτέρω 57χρονου, εντοπίστηκαν οι συλληφθέντες καθώς και  η ανωτέρω ποσότητα καπνικών προϊόντων τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση,   κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Χανίων, για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr. 

Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL