Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Ηγουμενίτσα

Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Ηγουμενίτσα
 
 
Ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.
 
*****
 
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 25 και 27 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
      *****
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ σκάφους ''ΜΑΜΑ ΜΙΑ'' σημαίας Κροατίας, στην παραλία της Πλαταριάς σε αμμώδη ακτή, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, προς παροχή συνδρομής, όπου διαπίστωσαν ότι επί του σκάφους δεν επέβαιναν άτομα.
Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL