Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα για κατοχή πλαστών εγγράφων και οπλοκατοχή - Θάνατος λουόμενου στην Χερσόνησο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στη Χίο

Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα για κατοχή πλαστών εγγράφων και οπλοκατοχή - Θάνατος λουόμενου στην Χερσόνησο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα  και στη Χίο   
 
Ένας αλλοδαπός ηλικίας 34 ετών συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, στο νότιο λιμένα Πάτρας, προ απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό λιμένα Ιταλίας.
Συγκεκριμένα ο 34χρονος, μετά από έλεγχο,  διαπιστώθηκε ότι έφερε εντός της καμπίνας του Ι.Χ.Ε οχήματός του, έξι (06) πλαστά ελληνικά δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων  και πέντε (05) πλαστά ελληνικά διαβατήρια.
Επιπλέον, βρέθηκαν μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (TASER), διάφορα κοσμήματα πιθανώς από χρυσό, καθώς και τα χρηματικά ποσά των δύο χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα ευρώ (2.950) και δύο χιλιάδων τετρακοσίων ογδόντα λιρών (2.480).
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν όλα τα ανευρεθέντα.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
    *****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Μαλίων Χερσονήσου, 55χρονος.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή διενεργείται προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
 
         *****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών ηλικίας 22, 37 και 41 ετών προέβησαν απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
                                                                                     *****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 28 και 48 ετών προέβησαν βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω αλλοδαποί, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντός του λιμένα Χίου, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί τη προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL