Έλεγχος σύνθεσης πληρώματος και σύλληψη Πλοιάρχου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Ερέτρια – Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κέρκυρα την 10-08-17

Έλεγχος σύνθεσης πληρώματος και σύλληψη Πλοιάρχου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Ερέτρια –  Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κέρκυρα την 10-08-17
 
Βραδινές ώρες χθες, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ” Ν.Π. 11745 και μετά από διενεργηθέντα έλεγχο ταυτοπροσωπίας και σύνθεσης πληρώματος στο ανωτέρω πλοίο, από στελέχη του Β' Λιμενικού Τμήματος Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, διαπιστώθηκε ότι εκ του 8μελούς πληρώματός του επέβαιναν επί του πλοίου τρία (03) μέλη πληρώματος.
Από την οικεία Λιμενική αρχή που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη ο Πλοίαρχος του “ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ”, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών και πειθαρχικών κυρώσεων.
 
*****
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε η σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που εντοπίστηκε απογευματινές ώρες της 10-08-17 στη θαλάσσια περιοχή στο νότιο άκρο της παραλίας “Γλυφάδας” ν. Κέρκυρας, ανάμεσα σε βράχια.
Πρόκειται για αλλοδαπή, ηλικίας 62 ετών.   
 
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL