Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κέρκυρα – Εμπλοκή αντικειμένου στα πτερύγια Ε/Γ-Υ/Γ στον Πειραιά

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κέρκυρα – Εμπλοκή αντικειμένου στα πτερύγια Ε/Γ-Υ/Γ στον Πειραιά
 
Στη σύλληψη ενός 36χρονου ημεδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα,  στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, εντός της μαρίνας Γουβιων Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω, εντοπίστηκαν τρία (03) δισκία PAROXIA, μισό (0,5) δισκίο LEXOTANIL και ένα (01) αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε καπνό, πιθανώς αναμεμειγμένο με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στον χερσαίο χώρο της εν λόγω μαρίνας, εντοπίστηκε ακόμη ένα (01) αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε καπνό, πιθανώς αναμεμειγμένο με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης. 
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 36χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν:
-είκοσι (20) δισκία PAROXIA, 
-τέσσερα (04) δισκία HΙPNOSEDON
-είκοσι πέντε και μισό (25,5) δισκία OZAPEX, 
χωρίς να συνοδεύονται από την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και μία (01) σφαίρα διαμετρήματος 0,45 ιντσών.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία για εξέταση.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.
 
 
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού, για  εμπλοκή αντικειμένου στα πτερύγια του Ε/Γ-Υ/Γ ''FLYING DOLPHIN XVIII'' Ν.Π. 11500, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένες Αγκιστρίου – Αίγινας με προορισμό το λιμένα Πειραιά, με είκοσι έξι  (26) επιβάτες και 6μελες πλήρωμα.
Το Ε/Γ – Υ/Γ πλοίο κατέπλευσε αυτοδυνάμως στον λιμένα Πειραιά και αποβίβασε τους επιβάτες με ασφάλεια. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''FLYING DOLPHIN XVIII'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL