Εντοπισμός αλλοδαπών στο Γύθειο – Σύλληψη αλλοδαπού στη Μυτιλήνη– Διακομιδή ασθενούς

Εντοπισμός  αλλοδαπών στο Γύθειο – Σύλληψη αλλοδαπού στη Μυτιλήνη– Διακομιδή ασθενούς

 

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Γυθείου  για την ύπαρξη προσαραγμένου σκάφους σε βραχώδη ακτή, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΓΥΑΛΙΑ” πλησίον Γερολιμένα Δήμου Ανατολικής Μάνης. 

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στελέχη  της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή προσωπικού των Αστυνομικών Τμημάτων Αρεόπολης και Γυθείου εντοπίστηκαν στην ακτή συνολικά εξήντα έξι (66) αλλοδαποί, εκ των οποίων τριάντα (30) άνδρες, δεκατέσσερις (14) γυναίκες και είκοσι δύο (22) ανήλικοι. Στη συνέχεια, δύο εξ΄αυτών διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, για την παροχή των πρώτων βοηθειών,  ενώ οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν σε κλειστό κτίριο της περιοχής, που διατέθηκε από το Δήμο. 

Έρευνες που διενεργήθηκαν από περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, προς εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων, είχαν αρνητικά αποτελέσματα. 

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

 

 *****

 

Ένας 26χρονος αλλοδαπός συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, στον οικείο λιμένα διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε κλεμμένη ταυτότητα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

 *****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, 33χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL