Εντοπισμός προσφύγων και σύλληψη του διακινητή τους στην Πρέβεζα – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών

Εντοπισμός προσφύγων και σύλληψη του διακινητή τους στην Πρέβεζα  –  Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών
 
Στον εντοπισμό δέκα (10) προσφύγων προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας, καθώς και στη σύλληψη του 65χρονου διακινητή τους.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκαν οι ανωτέρω στην παραλία “ΑΛΩΝΑΚΙ ΦΑΝΑΡΙΟΥ” ν.Πρέβεζας, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε Τ/Χ σκάφος, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Το  ταχύπλοο ακινητοποιήθηκε κατόπιν καταδίωξης από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ο 65χρονος χειριστής του  συνελήφθη,ενώ οι αλλοδαποί επιβαίνοντες   μεταφέρθηκαν στο λιμένα Πρέβεζας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το εν λόγω σκάφος.
 
*****
 
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
 
*****
 
  Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-71χρονου από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.,
-48χρονου από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν.Τ. 25.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL