Εντοπισμός σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Πειραιά – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στο Πέραμα – Διακομιδή ασθενούς

Εντοπισμός σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Πειραιά – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στο Πέραμα – Διακομιδή ασθενούς  
 
Ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από σκάφος αντιρρυπαντικής εταιρείας, πρωινές ώρες σήμερα, για τον εντοπισμό σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή “ΤΖΕΛΕΠΗ” του κεντρικού λιμένα Πειραιά.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη της ανωτέρω σορού,  αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 35-40 ετών, ύψους περίπου 1,70m και μαύρης  κόμης. Η σορός δεν έφερε δελτίο ταυτότητας,  ήταν ενδεδυμένη με ζακέτα χρώματος μαύρου, με παντελόνι  χρώματος μαύρου, και φανέλα χρώματος λευκού, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ IV” Ν.Π. 10848, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος, στη θαλάσσια περιοχή του Πορθμείου Περάματος.
Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ο 33χρονος οδηγός του οχήματος και μοναδικός επιβαίνων, εξήλθε του οχήματος με τη συνδρομή του πληρώματος του ανωτέρω πλοίου, ενώ αρνήθηκε τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.
Προανάκριση διενεργείται από το το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ το εν λόγω Ι.Χ.Ε., ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ “ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ” Ν. ΠΑΡΟΥ 77,  35χρονος,  ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL