Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στον Πειραιά – Ακυβερνησία Φ/Γ πλοίου στο Λαύριο

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στον Πειραιά – Ακυβερνησία Φ/Γ πλοίου στο Λαύριο  
 
 
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή Ακτής Ηετίωνα εντός κεντρικού λιμένα Πειραιά, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 64χρονος, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα, στο οποίο επέβαινε σαν συνοδηγός μία 20χρονη.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός της 20χρονης, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ” για παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
 
*****
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας, λόγω μηχανικής βλάβης, του Φ/Γ ''LUTETIA'' σημαίας Λιβερίας, στη θαλάσσια περιοχή νότια του ακρωτηρίου Σουνίου, όπου στη συνέχεια αγκυροβόλησε.
Στο ανωτέρω πλοίο, το οποίο έπλεε έμφορτο από Θεσσαλονίκη προς Πειραιά, επέβαιναν είκοσι αλλοδαποί (20) μέλη πληρώματος.
Στο σημείο κατέπλευσαν προς παροχή τυχόν συνδρομής τα Ρ/Κ ''MED FOS'' Ν. Λαυρίου 40 και ''ΑΙΓΑΙΑΣ'' Ν.Π. 12032, ενώ στη συνέχεια το ''LUTETIA'' κατέπλευσε με ιδία μέσα στο λιμένα Λαυρίου.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ούτε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και κατάθεσης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
 
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL