Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο
 
Για κατοχή εννιακοσίων εξήντα τριών γραμμαρίων και οκτώ δεκάτων του γραμμαρίου (963,8gr) φυτικών αποσπασμάτων ινδικής κάνναβης, συνελήφθησαν ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 31χρονος ημεδαπός, πρωινές ώρες της 30-11-2017, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας-Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 23χρονο αλλοδαπό, κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκαν σε σακίδιο πλάτης, επιμελώς κρυμμένες δύο (02) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους εννιακοσίων εξήντα τριών γραμμαρίων και οκτώ δεκάτων του γραμμαρίου (963,8gr).
Σε επιχείρηση  που ακολούθησε, σε συνεργασία με αστυνομικούς του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και στελεχών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 31χρονος, ο οποίος σε προκαθορισμένη συνάντηση που είχε με τον 23χρονο αλλοδαπό, επρόκειτο να παραλάβει τις ναρκωτικές ουσίες. 
Σε νόμιμες κατ' οίκον έρευνες που ακολούθησαν από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις (04) συσκευασίες, που περιείχαν ινδική κάνναβη συνολικού μικτού βάρους δεκατριών γραμμαρίων (13gr), διακόσια είκοσι ένα (221) λαθραία πακέτα τσιγάρων, εξήντα δύο (62) συσκευασίες καπνού, τρία (03) κινητά τηλέφωνα, δύο (02) διαβατήρια και μία (01) ταυτότητα. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr 
Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL