Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα –

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πάτρα – Παροχή συνδρομής σε ακυβέρνητο Τ/Χ σκάφος στην Κόρινθο Αλιευτική παράβαση στη Σαλαμίνα Εντοπισμός νεκρού δελφινιού

 

Στη σύλληψη ενός 52χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, εντός του νότιου λιμένα Πάτρας και συγκεκριμένα στο ρεύμα εισόδου πλησίον της γεφυροπλάστιγγας, όταν Φ/Γ όχημα (τράκτορας με επικαθήμενο) που οδηγούσε ένας 45χρονος, ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο εν λόγω οδηγός.

Άμεσα ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου ''ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ'', από όπου και εξήλθε..

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Τ/Χ ''ΕΞΠΛΟΡΕΡ'' Τ.Π. 940-Ι, στη θαλάσσια περιοχή νότια Αλκυονίδων νήσων Κορινθιακού κόλπου, με δύο (02) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή του οποίου το ανωτέρω σκάφος κατέπλευσε στο Σχοινό Κορινθίας.

 

*****

 

Μία (01) αλιευτική παράβαση βεβαιώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τα στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Σεληνίων ν. Σαλαμίνας, εντοπίστηκε ένας ημεδαπός, να έχει προβεί στη διενέργεια υποβρύχιας ερασιτεχνικής αλιείας οστράκων, με τη χρήση αυτόνομης φορητής καταδυτικής συσκευής, ενώ βρέθηκαν στην κατοχή του 2kg κυδώνια.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας κατασχέθηκαν ο ανωτέρω καταδυτικός εξοπλισμός, καθώς και το αλίευμα το οποίο απορρίφθηκε στη θάλασσα.

 

*****

 

Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό από τη Λιμενική Αρχή Ίου στην παραλία Μυλοπότα ν. Ίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL