Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ι/Φ σκάφος στο Πόρτο Ράφτη – Πτώση δίκυκλου οχήματος στη θάλασσα στην Αίγινα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κεφαλληνία – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στο Πόρτοχελι

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Ι/Φ “RED DRAGON”, το οποίο ελλιμενιζόταν, κενό επιβατών, στο λιμένα Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Ράφτη. 
Άμεσα στο σημείο, μετέβη ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.Α.ΚΤ. καθώς και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής από ξηράς και με τη συνδρομή δύο (02)  πυροσβεστικών οχημάτων που μετέβησαν ομοίως στην περιοχή, η πυρκαγιά κατασβέστηκε με επιτυχία, χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση. 
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.
*****
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας για περιστατικό πτώσης δίκυκλου οχήματος με οδηγό έναν 51χρονο στην περιοχή “ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ” πλησίον του λιμένα Αίγινας.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ο 51χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνων εξήλθε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ κατά δήλωσή του το περιστατικό οφείλεται σε λάθος χειρισμό. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Αργοστολίου «ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ», όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 52χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 22χρονο. 
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.
*****
Μία (01) θαλάσσια χελώνα του είδους «ΚΑΡΕΤΤΑ – ΚΑΡΕΤΤΑ» εντοπίστηκε νεκρή μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πορτοχελίου, στην παραλία “ΛΑΜΠΑΓΙΑΝΝΑΣ” Δήμου Ερμιονίδας νομού Αργολίδας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL