Ελαφρά πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σκόπελο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω

Ελαφρά πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σκόπελο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου, ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ” Ν.Π. 9937, στον οικείο λιμένα, λόγω των ισχυρών επικρατουσών καιρικών συνθηκών, το πλοίο ήρθε σε επαφή με τον προβλήτα στην αριστερή και πρωραία πλευρά του, με αποτέλεσμα τη δημιουργία εκδορών στο πλοίο.
Κατόπιν έκτακτης ναυπηγικής επιθεώρησης, επετράπη η συνέχιση πλόων του “ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ”, το οποίο απέπλευσε από το λιμάνι της Αλόννησου με καθυστέρηση μίας (01) ώρας και δεκαπέντε (15) λεπτών.
 
*****
 
Για απείθεια, αντίσταση και εξύβριση, συνελήφθη ένας 42χρονος  αλλοδαπός, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό λιμένα Κω, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατά τη διάρκεια αποεπιβίβασης– φορτοεκφόρτωσης Ε/Γ-Ο/Γ, επιχείρησε να επιβιβαστεί στο εν λόγω πλοίο, στερούμενος εισιτηρίου και αγνοώντας επανειλημμένες συστάσεις του προσωπικού του Λιμεναρχείου Κω. Ακολούθως κινήθηκε απειλητικά εναντίον στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίοι προέβησαν στη σύλληψη του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL