Συνέχεια ενημέρωσης για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται συστηματικά στη θαλάσσια διακίνηση μεγάλων φορτίων ναρκωτικών ουσιών με ταχύπλοα σκάφη εξαιρετικά μεγάλης ιπποδύναμης την 26/11/2017

Σε συνέχεια των ερευνών για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών κατόπιν ευρύτατης κλίμακας επιχείρησης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, που έλαβε χώρα την 24 και 25 Νοεμβρίου 2017 στην θαλάσσια περιοχή Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα ένας επιπλέον αλλοδαπός, ηλικίας 29 ετών.

Συγκεκριμένα, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά και Κέρκυρας για παράβαση του Ν. 4139/13 και Ν. 3386/05 και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με τη συνδρομή στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, διενήργησαν έρευνα σε οικία στη Δάφνη Αττικής, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω Αλβανό υπήκοο.

Στην οικία επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας για την διακίνηση 1.598,2 κιλών ακατέργαστης κάνναβης δύο (02) κινητά τηλέφωνα και μία (01) ηλεκτρονική ταμπλέτα.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL