Βλάβη Φ/Γ πλοίου στη Θεσσαλονίκη – Τροχαίο ατύχημα στην Ιτέα – Διακομιδή ασθενών

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για αδυναμία απόπλου του Φ/Γ πλοίου «MAX VENTURE» σημαίας Μάλτας από τον προβλήτα 06 του λιμένα Θεσσαλονίκης, λόγω βλάβης στα ηλεκτρονικά συστήματα του πλοίου, με αποτέλεσμα την αδυναμία εμπλοκής συνέπεια σβέσεων της κύριας μηχανής στον άξονα κίνησης της προπέλας του πλοίου.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Φ/Γ πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός ης χερσαίας ζώνης του λιμένα Ιτέας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 28χρονο, συγκρούστηκε με δύο (02) σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών. 
Από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ σε διενεργούμενη αλκοολομέτρηση που έγινε στον 28χρονο, βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ. 
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιτέας.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η διακομιδή, από το λιμένα Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μίας 63χρονης και μίας 55χρονης, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL