Ασθένεια Έλληνα ναυτικού στη Ναμίμπια –

 Ασθένεια Έλληνα ναυτικού στη Ναμίμπια – Έλεγχοι στην ιχθυόσκαλα δημοσίου Καβάλας – Μεταφορά ασθενούς

Βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό ασθένειας 58χρονου ναυτικού, που υπηρετούσε ως Πλοίαρχος στο Δ/Ξ «ΣΠΥΡΟΣ» Ν.Π. 11628, το οποίο έπλεε περίπου 120 ναυτικά μίλια δυτικά της Ναμίμπια Αφρικής.

Ο ασθενής, παρελήφθη από πλωτό μέσο και διεκομίσθη σε νοσοκομείο στο Walvis Bay Ναμίμπια, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενώ το πλοίο συνεχίζει το δρομολόγιό του προς Αγκόλα Αφρικής.

Προανάκριση θα διενεργηθεί από το  Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

====================

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην Ιχθυόσκαλα Δημοσίου της Καβάλας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, σε ψυκτικό θάλαμο αυτής,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διακόσια πενήντα οκτώ (258) κιλά ιχθύων, άγνωστης προέλευσης, του είδους κουτσομούρας, υπολειπομένων διαστάσεων 08-09 εκ., αντί του προβλεπόμενου 11 εκ.

Προανάκριση, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032, 59χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL