Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς στη Ζάκυνθο – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στην Καλαμάτα

Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς στη Ζάκυνθο – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στην Καλαμάτα
 
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Κ.Λομβάρδου Ζακύνθου, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε μία 54χρονη, προσέκρουσε σε υπερυψωμένη νησίδα ρυθμίσεως κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.
Η 54χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού “ΡΩΜΑ” Ζακύνθου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 69χρονο, συγκρούστηκε με Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε ένας 29χρονος. 
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 69χρονου ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, για πτώση οχήματος στη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας Καλαμάτας.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι η 41χρονη οδηγός του Ι.Χ.Ε. εξήλθε του οχήματος με ιδίες δυνάμεις και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, για προληπτικούς λόγους.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL