Πρόσκρουση πλοίων στο Πέραμα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

Πρόσκρουση πλοίων στο Πέραμα –  Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη   
 
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Περάματος, από τον εκπρόσωπο της πλοιοκτήτριας εταιρείας του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΙΙ» Ν.Π. 11173 , που βρίσκεται πρυμνοδετημένο στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από ναυπηγείο στο Πέραμα για τη διενέργεια επισκευών, για περιστατικό θραύσης κάβων πρόσδεσης του παρακείμενου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «EUROPEAN EXPRESS» σημαίας Κύπρου με αποτέλεσμα την πρόσκρουσή τους.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν η πρόκληση επιφανειακών υλικών ζημιών, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή ή να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν, προς παροχή συνδρομής, τα Ρ/Κ πλοία «ΧΡΗΣΤΟΣ 33» και «ΧΡΗΣΤΟΣ 41», ενώ από το Δ΄ Λιμενικό τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο πλοίων μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τους παρακολουθούντες νηογνώμονες.
 
 
*****
 
 
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, το χρηματικό ποσό των χιλίων τετρακοσίων πενήντα ευρώ (1.450€) καθώς επίσης και τρία (03) κινητά τηλέφωνα.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL