Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Ακυβερνησία Τ/Χ σκάφους στη Ραφήνα - Διακομιδή ασθενών

Στη σύλληψη μίας 38χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο για την ίδια και πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο για το ανήλικο τέκνο της, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
Επίσης, στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατά τη διάρκεια σήμανσης του, μετά την χθεσινή του σύλληψη για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα, διαπιστώθηκε ότι κατά την προανακριτική διαδικασία δήλωσε ψευδή στοιχεία.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
*****
Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε απογευματινές ώρες σήμερα, το Τ/Χ σκάφος «ΛΟΥΗΣ» με δύο (02) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή «ΣΕΣΙ» νότιου Ευβοϊκού κόλπου.
Άμεσα προς παροχή συνδρομής έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.  και το  Α/Κ σκάφος  “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΙ” Ν.Χ. 456.
Το Τ/Χ σκάφος εντοπίστηκε από τα ανωτέρω σκάφη, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΙ” συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην ακτή.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν. 62, 50χρονου, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL