Σύλληψη αλλοδαπής για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη – Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα και θάνατος ανδρός στην Κυπαρισσία – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στην Κέρκυρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα -

Σύλληψη αλλοδαπής για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη – Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα και θάνατος ανδρός στην Κυπαρισσία – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στην Κέρκυρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Νάξο
 
Στη σύλληψη μιας 19χρονης αλλοδαπής προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, η ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών της, επιμελώς κρυμμένες, δύο (02) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους διακοσίων σαράντα τριών γραμμαρίων και εξήντα οκτώ εκατοστών (243,68gr).
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ουσίες, όπως επίσης και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας, για την ύπαρξη ανθρώπου χωρίς τις αισθήσεις του, εντός της θάλασσας, στο αλιευτικό καταφύγιο Αγριλίου Δ. Τριφυλίας και για τον εντοπισμό βυθισμένου Ι.Χ.Ε. οχήματος στην ίδια περιοχή.
Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ανέσυραν έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο ανωτέρω, όπου σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής πρόκειται για 63χρονο ημεδαπό άνδρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Λόγω των δυσμενών καιρικών που επικρατούν στην περιοχή δεν κατέστη δυνατή η προσέγγιση του βυθισμένου οχήματος από αυτοδύτες και κατ' επέκταση η ανέλκυση του στη στεριά.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας του Λιμεναρχείου Πύλου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Κέρκυρα, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 23χρονο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και ο οδηγός του αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 23χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.  
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
*****
Στη σύλληψη μίας 20χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2'' Ν.Π. 10464, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Θήρα για Νάξο – Πάρο - Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα της Νάξου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Πάρου.
Από το ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν εννέα (09) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ στο λιμένα Νάξου ανέμεναν προς επιβίβαση πενήντα (50) επιβάτες, εννέα (09) Ι.Χ., δεκατρία (13) Φ/Γ και ένα (01) Δ/Κ.
Όλοι οι ανωτέρω επιβάτες και οχήματα πρόκειται να προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στους προορισμούς τους
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL