Ανακοίνωση Αλφαβητικού Πίνακα Υποψηφίων Υπαξιωματικών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Ειδικότητας Υγειονομικού έτους 2017 που κρίθηκαν ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ από την ΑΝΥΕ – Πρόγραμμα Αθλητικών Δοκιμασιών

1.  Ανακοινώνεται ότι ο αλφαβητικός (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων) Πίνακας υποψηφίων  Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού (ανδρών- γυναικών) έτους 2017,που υπεβλήθησαν σε Ιατρικές εξετάσεις, παραπέμφθηκαν στην Ανωτάτη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ) και κρίθηκαν ως υγειονομικώς Κατάλληλοι, αναρτήθηκε την 08-02-2018, ημέρα Πέμπτη,στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

2.  Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, αποκλείονται του διαγωνισμού.

3.  Οι υποψήφιοι που κρίθηκαν υγειονομικώς Κατάλληλοι, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία της αθλητικής δοκιμασίας της Κολύμβησης, όπου θα προσέρχονται, φέροντας μαζί τους μαγιό, σκουφάκι κολύμβησης, πετσέτα και σαγιονάρες, ως ακολούθως:ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ


ΗΜΕΡΑ


ΤΟΠΟΣ


ΩΡΑ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


20/02/2018


Τρίτη


Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

(Τέρμα Χατζηκυριάκου
Πειραιάς)


08:00


Γυναίκες  υποψήφιες

(από ΑΛ ΦΑΝΤΕΛ Κωνσταντίνα έως και ΨΑΡΡΟΥ Μαρία - Λήδα)


11:30


Άνδρες υποψήφιοι

(από ΑΝΝΟΥΣΗΣ Γεώργιος έως και ΦΙΛΙΠΠΑΣ Μάθιου)


4. Όσοι υποψήφιοι ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ στη δοκιμασία της Κολύμβησης θα παρουσιαστούν στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων την 22 και 23-02-2018, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα, φέροντας αθλητική ενδυμασία και αθλητικά υποδήματα, προκειμένου να υποβληθούν στα υπόλοιπα αγωνίσματα της αθλητικής δοκιμασίας που ορίζονται στην οικεία Προκήρυξη, σύμφωνα με νεώτερη σχετική ανακοίνωση η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Λ.Σ.– ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 


ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Όλοι οι υποψήφιοι κατά την παρουσίασή τους για αθλητικές δοκιμασίες, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν μαζί τους το Δελτίο Ταυτότητάς τους, καθώς και το Δελτίο Συμμετοχής τους.

Κατηγορία:


Wildcard SSL