Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σύρο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα –

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σύρο – Συλλήψεις αλλοδαπών 
στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, επί της πλατείας Μάρκου Δουράτσου Σύρου, όταν 17χρονος οδηγός δικύκλου οχήματος, στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με παρακείμενο σταθμευμένο όχημα.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου. 
 
 *****
Στη σύλληψη μίας 27χρονης αλλοδαπής και ενός 31χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, η 27χρονη σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, για την ίδια και τα ανήλικα τέκνα της, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια του 31χρονου, ο οποίος τη συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες χθες και μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
-46χρονο από το λιμένα Σερίφου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Ν. 57 και
-85χρονη από το λιμένα Αλόννησου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν. Π. 10001.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL