Σύλληψη για απείθεια και απειλή στην Ελευσίνα –

Σύλληψη για απείθεια και απειλή στην Ελευσίνα Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ρέθυμνο – Αλιευτικός έλεγχος στο Κερατσίνι Πτώση οχήματος στη θάλασσα στον Πειραιά

 

Για απείθεια και απειλή συνελήφθη ένας 25χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του κεντρικού λιμένα Ελευσίνας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω αρνήθηκε να του διενεργηθεί αστυνομικός έλεγχος από διατεταγμένο προσωπικό του Γραφείου Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, να δηλώσει και να επιδείξει τα στοιχεία του δηλαδή, ενώ απειλούσε τα εν λόγω στελέχη παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, όταν 71χρονος οδηγός δικύκλου, ο οποίος κινούνταν επί της οδού Σοφ. Βενιζέλου, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε., το οποίο οδηγούσε 45χρονη.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η οδηγός του Ι.Χ.Ε.

 

*****

 

Σε διενεργηθέντα έλεγχο, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κερατσινίου στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης αλιευμάτων από Φ/Γ ψυγείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα τέσσερα κιλά και οκτακόσια γραμμάρια (34,800kg) ιχθύες του είδους MULLUS BARBATUS (κουτσομούρα), υπολειπομένων διαστάσεων, ήτοι 7-9 εκατοστών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή βεβαιώθηκε μία (01) αλιευτική παράβαση κατά του αλιευτικού σκάφους που αλίευσε – εκφόρτωσε και διακίνησε για εμπορία – πώληση τα ανωτέρω αλιεύματα, τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το A΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου – Πύλη Ε3 εντός του κεντρικού λιμένα, με μοναδικό επιβαίνοντα τον 74χρονο οδηγό του.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι ο 74χρονος οδηγός είχε εξέλθει του οχήματος με τη συνδρομή ενός παρευρισκομένου στο σημείο άνδρα.

Οι ανωτέρω διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ στο ΤΖΑΝΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου παραμένουν για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL