Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στις ν. Φλέβες – Θάνατος εργάτη στο Κερατσίνι – Πτώση Φ.Ι.Χ. οχήματος στη Ζάκυνθο

Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στις ν. Φλέβες – Θάνατος εργάτη στο Κερατσίνι – Πτώση Φ.Ι.Χ. οχήματος  στη Ζάκυνθο 
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης για περιστατικό ακυβερνησίας, λόγω μηχανικής βλάβης, του  Ι/Φ ΄΄ΚΑΤΕΡΙΝΑ'' Ν.Κ. 725 στη θαλάσσια περιοχή νήσων Φλεβών Αργοσαρωνικού κόλπου.
  Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε το προαναφερόμενο σκάφος μερικώς προσαραγμένο, με έναν (01) ημεδαπό ως Κυβερνήτη και δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, εκ των οποίων ο ένας τελεί σε απαγόρευση εισόδου και εξόδου στη χώρα και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατόπιν εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα.
Το Ι/Φ αποκολλήθηκε με ιδία μέσα και με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους κατέπλευσε στο λιμένα Βουλιαγμένης.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΚΑΤΕΡΙΝΑ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αποκατάστασης αυτής.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων ή εισροή υδάτων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
 
      ******
 
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου  για  θάνατο 57χρονου εργάτη ιδιωτικού συνεργείου  εντός του Ε/Γ – Ο/Γ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ.” Ν.Π. 9465, το οποίο βρίσκεται ελλιμενισμένο στο νέο μόλο Δραπετσώνας του λιμένα Κερατσινίου.
  Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, ενώ ο  57χρονος  διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Γ. Ν. Ελευσίνας όπου  διαπιστώθηκε ο θάνατός του.   
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 
 
******
 
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, για πτώση Φ.Ι.Χ. οχήματος κενό επιβατών, εντός  λιμένα Αγίου Νικολάου. 
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας τα ανωτέρω, ενώ το όχημα ανελκύθηκε με γερανοφόρο όχημα και με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL