Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Σάμο –

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Σάμο – Τραυματισμός εργαζόμενου στη Σαλαμίνα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Τραυματισμός αδέσποτου σκύλου στην Κάρυστο

 

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Σάμου, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον οικείο λιμένα, βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω, επτακόσια (700) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω λαθραία καπνικά προϊόντα, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων φόρων και δασμών θα γνωστοποιηθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου.

 

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό ελαφρύ τραυματισμού ενός 25χρονου κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών καθαρισμών – χρωματισμών στο M/Y ''ASTARTE II'', το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο χώρο των εγκαταστάσεων ΄΄ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.''.

Ο ανωτέρω 25χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι μετά από πρόσκρουση σε σιδερένια επιφάνεια, ενώ διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΘΡΙΑΣΙΟ'' Νοσοκομείο Ελευσίνας, από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρύστου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού αδέσποτου σκύλου και εγκατάλειψη αυτού από διερχόμενο όχημα α.λ.σ. στον παραλιακό δρόμο Μαρμαρίου Ευβοίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου, ενώ ο ανωτέρω σκύλος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο προς παροχή βοήθειας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL