Συλλήψεις αλλοδαπών και των διακινητών τους στην Πάτρα – Θάνατος επιβάτιδος εντός Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά – Σύλληψη αλλοδαπού στη Σαλαμίνα

Ένας (01) αλλοδαπός διακινητής, δύο (02) αλλοδαποί συνεργοί καθώς  και τρεις (03) αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατά την διενέργεια ελέγχων, στο νότιο λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 63χρονος αλλοδαπός ως οδηγός Φ/Γ οχήματος οδικής βοήθειας, μετέφερε με την άμεση συνέργεια ενός 59χρονου και ενός 24χρονου ,  οι οποίοι επέβαιναν στο ανωτέρω όχημα,  κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός του αμαξώματος, τρεις (03) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρουν λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από μέλος του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” Ν.Π. 10638, ότι 69χρονη επιβάτης, η οποία επιβιβάσθηκε στην Σίκινο, είχε απολέσει τις αισθήσεις της.
Με τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα του Πειραιά, η 69χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Π. «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια  νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
*****
Ένας 21χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαλαμίνας, για οδήγηση με στέρηση της κατά νόμο απαραίτητης άδειας ικανότητας οδήγησης και για παράβαση του άρθρου 375 Π.Κ..
Συγκεκριμένα, κατά την διενέργεια τροχονομικού ελέγχου στο λιμένα Παλουκίων  Σαλαμίνας, σε δίκυκλο όχημα με οδηγό τον ανωτέρω, διαπιστώθηκε ότι, στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου του οχήματος.
Επίσης στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω διώκεται για υπεξαίρεση κατόπιν έγγραφης μήνυσης που είχε κατατεθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Σαλαμίνας.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Γ ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL