Συνέχεια ενημέρωσης για έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Ωρωπό – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα

Συνέχεια Ενημέρωσης:

Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από Α/Κ σκάφος η σορός του 67χρονου υποβρύχιου αλιέα που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Δημητρίου Βαρνάβα Ωρωπού από μεσημβρινές ώρες χθες .

Η σορός ανασύρθηκε από στελέχη περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη από την θαλάσσια περιοχή 1,5 ν.μ. ανοικτά λιμένα Αγίων Αποστόλων Καλάμου Αττικής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του δήμου Ωρωπού στο Αμαλία Φλέμινγκ Γενικό Νοσοκομείο Μελλισίων.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα , στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό, ενώ μετά από δακτυλοσκόπηση διαπιστώθηκε ότι είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL