Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τις συλλήψεις για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στο Ηράκλειο την 22-03-2018– Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σαλαμίνα – Θάνατος άνδρα στη Ζέα – Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Πάτμο

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τις συλλήψεις  για παράβαση  του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στο Ηράκλειο την 22-03-2018– Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σαλαμίνα – Θάνατος άνδρα στη Ζέα – Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Πάτμο
 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση λαθραίων καπνικών προϊόντων στο Ηράκλειο την 22/03/2018, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου Ηρακλείου, ανέρχονται στο ποσό των  τριών χιλιάδων εβδομήντα εννέα ευρώ και δεκαεπτά  λεπτών (3979,17 €).
 
*****
 
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης Παλουκιών Σαλαμίνας, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε ένας 69χρονος, παρέσυρε 31χρονο πεζό, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του.
Ο 31χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Νοσοκομείο Σαλαμίνας, για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. 
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή τουριστικού λιμένα Μαρίνας Ζέας, 40χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Ε΄ Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτμου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERFAST XII” Ν. Πειραιά 11052, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο για Κω – Λέρο – Πάτμο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στον λιμένα της Πάτμου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του, για τον λιμένα Πειραιά.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν επτά (07) επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Λέρου και να επιβιβαστούν σαράντα δύο (42) επιβάτες.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL