Θάνατος γυναίκας στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Καβάλα -Αλιευτικοί έλεγχοι στο Κερατσίνι - Σύλληψη ημεδαπού στο Ηράκλειο

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή μαρίνας Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, 50χρονη.
Η ανωτέρω ανασύρθηκε με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην οδό Ερυθρού Σταυρού Καβάλας , επί του κυκλικού κόμβου μεταξύ δίκυκλου οχήματος και Ε.Ι.Χ. οχήματος.
Συγκεκριμένα, το Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε ένας 50χρονος επί της οδού «ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ» και με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο προσπάθησε να πραγματοποιήσει αριστερή στροφή προς την οδό «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ», με αποτέλεσμα ο 22χρονος οδηγός της δίκυκλης μοτοσικλέτας, που κινούνταν επί της οδού «ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ», να χάσει τον έλεγχο του οχήματος του και να βρεθεί επί του οδοστρώματος και στην συνέχεια να προσκρούσει στο ανωτέρω Ε.Ι.Χ..
Ο 22χρονος τραυματίστηκε και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου παραμένει για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας. 
*****
Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Β' Λιμενικού Τμήματος Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, πρωινές ώρες σήμερα, στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αλιεύματα, τα οποία δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν στη ράμπα φορτοεκφόρτωσης είκοσι (20) κιβώτια φελιζόλ ιχθύες του είδους σαρδέλα (Sardina Pilchardus), συνολικού βάρους εκατόν εξήντα (160) κιλών.
Επιπλέον, εντός της αίθουσας δημοπράτησης βρέθηκαν στην κατοχή εταιρείας εμπορίας αλιευμάτων και κατασχέθηκαν τρία (03) κιβώτια φελιζόλ ιχθύες του είδους φρίσσα (Sardinella aurita,) συνολικού βάρους είκοσι ενός (21) κιλών και δύο (02) κιβώτια φελιζόλ ιχθύες του είδους μαρίδα (Spicara smaris), συνολικού βάρους δεκαέξι (16) κιλών, τα οποία διατίθονταν προς εμπορία – πώληση. 
Κατά της εταιρείας εμπορίας των ιχθύων βεβαιώθηκε μία (01) αλιευτική παράβαση, ενώ τα κατασχεθέντα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.
*****
Για παράβαση του Ν.456/76 “Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων”, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, ένας 24χρονος, από στελέχη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, σε συνεργασία με στελέχη της Δίωξης Λαθρεμπορίου του Τελωνείου Ηρακλείου, εντοπίστηκε ο ανωτέρω, ο οποίος παρέλαβε από μεταφορική εταιρία, ένα (01) δέμα εντός του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν ογδόντα ένα (181) κροτίδες και είκοσι (20) βεγγαλικά χειρός, ερυθρά. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL