Ανεύρεση σορού άνδρα στην Κέρκυρα - Ανεύρεση σορού άνδρα στο Μαρμάρι – Ακυβερνησία Α/Ψ σκάφους στην Αίγινα

Ανεύρεση σορού άνδρα στην Κέρκυρα - Ανεύρεση σορού άνδρα στο Μαρμάρι – Ακυβερνησία Α/Ψ σκάφους  στην Αίγινα 
 
  Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες, 41χρονος ημεδαπός μέσα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην περιοχή ''ΣΠΗΛΙΑ'' Κέρκυρας.
    Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
                                                               
         *****
   Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρύστου απογευματινές χθες, για τον εντοπισμό σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή Κοκκίνης Μαρμαρίου.
   Η ανωτέρω σορός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο  Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Καρύστου ''ΔΙΟΚΛΕΙΟ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τους οικείους του και αφορά  65χρονο ημεδαπό. 
   Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. 
       
        *****
   Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για ακυβερνησία σκάφους Α/Ψ με όνομα ''ΚΟΡΑΛΙ ΙΙΙ'' Ν.Π. 7016 στη θαλάσσια περιοχή 5 ν.μ. βορειοανατολικά της Αίγινας, με πέντε (05) ημεδαπούς επιβαίνοντες.
   Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα ιδιωτικό καταδυτικό σκάφος. Το ''ΚΟΡΑΛΙ ΙΙΙ'' εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος και στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε από το καταδυτικό με ασφάλεια και τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους.
   Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους αναψυχής μέχρι επιθεώρησής του και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL