Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στην Κω – Θάνατος εργαζόμενου στη Σαλαμίνα – Διακομιδές ασθενών

Ένας  32χρονος αλλοδαπός, φερόμενος ως διακινητής προσφύγων, εντοπίστηκε και συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΨΑΛΙΔΙ” ν. Κω, ταχύπλοο σκάφος, ο χειριστής του οποίου δεν συμμορφώθηκε προς τις υποδείξεις των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του σκάφους και την σύλληψη του χειριστή, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 32χρονος είχε νωρίτερα αποβιβάσει δεκατρείς (13) αλλοδαπούς στην ανωτέρω παραθαλάσσια περιοχή.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα,  η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, ότι 55χρονος εργαζόμενος σε επιχείρηση επισκευών πλοίων, ενώ βρισκόταν σε επισκευαζόμενο Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο σε ναυπηγείο στη Σαλαμίνα,  έχασε τις αισθήσεις του λίγο μετά το πέρας της εργασίας του.
Ο 55χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Σαλαμίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
52χρονου από το λιμάνι Κουκουναριές Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” Ν. Σκιάθου 158, και 
68χρονου από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL