Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη οδηγού στην Καβάλα – Τραυματισμός ναυτικού στη Θεσσαλονίκη – Διακομιδές ασθενών - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στο Ηράκλειο και στη Σαλαμίνα

Στη σύλληψη μίας 33χρονης και μιας 28χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι η 33χρονη κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της αλλά και για λογαριασμό του ανήλικου τέκνου της πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ η 28χρονη κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της αλλά και για λογαριασμό του ανήλικου ανιψιού της πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ένας 39χρονος οδηγός δικύκλου οχήματος, εντός του επιβατικού λιμένα Καβάλας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.
*****
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, για τραυματισμό 38χρονου ημεδαπού ναυτικού (ειδικότητας Ανθυποπλοίαρχου), μέλους πληρώματος του ιδιωτικού πλοίου αναψυχής «ELEGANT 007» σημαίας Μάλτας , το οποίο βρίσκεται παραβεβλημένο στο λιμένα Θεσσαλονίκης.
Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με μέριμνα του πλοιάρχου σε ιδιωτική κλινική όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Ο ανωτέρω τραυματίστηκε εντός του πλοίου ύστερα από πτώση του.   
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
63χρονης, από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης  στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας με το Ε/Γ – Τ/Ρ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Ν. Ιθάκης 459 και
62χρονου, από το λιμένα Κουκουναριών Σκιάθου στο λιμένα Βόλου με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ” Ν.Σ.158.
*****
Μία θαλάσσια χελώνα, του είδους καρέττα – καρρέτα,  εντοπίστηκε νεκρή, πρωινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου στην παραλία “ΓΟΥΡNΩΝ” Ηρακλείου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
*****
Μία θαλάσσια χελώνα, του είδους «ΠΡΑΣΙΝΟΧΕΛΩΝΑ» ή «ΜΥΔΑΣ»,  εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας στην περιοχή Αιαντείου Σαλαμίνας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL