Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στη Ρόδο –

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στη Ρόδο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο – Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου στην Κω – Θάνατος λουόμενου στην Καβάλα

 

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας στο λιμένα ''ΑΚΑΝΤΙΑΣ'' Ρόδου, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη λεωφόρο Νεάρχου στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 42χρονος συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 42χρονος.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παραμένει.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κω, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΙΚΗΤΑΣ'' Ν. Κω 42, για περιστατικό βλάβης σε σωλήνα πιεστικού γλυκού νερού, ενώ είχε αποπλεύσει προς εκτέλεση ημερήσιου θαλάσσιου ταξιδιού από το λιμένα Μανδρακίου Κω προς Κάλυμνο – Ψέριμο – Κω, και συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν του λιμένα.

Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε στο λιμένα αφετηρίας του, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι εκατόν ένας (101) επιβάτες και τα τρία (03) μέλη πληρώματος.

Από το Λιμεναρχείο Κω απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΝΙΚΗΤΑΣ'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Ηρακλείτσας Καβάλας, 52χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL