Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη – Έλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα Δημοσίου Νέας Μηχανιώνας – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητή στην Ηγουμενίτσα – Συνέχεια ενημέρωσης για τη θαλάσσια ρύπανση στη Σαλαμίνα και το Πέραμα την 28/11/2011  

Η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ. οχήματος στη θάλασσα, στη Νέα Παραλία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και πλωτό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ με τη συνδρομή κλιμακίου Ε.Μ.Α.Κ., ακολούθησε έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων επιβαινόντων, με αρνητικά αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

======================

Βραδινές ώρες χθες, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοπράτησης Ιχθυόσκαλας Δημοσίου της Νέας Μηχανιώνας από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν τριάντα έξι (136) κιλά ιχθύων του είδους«κολιός», υπολειπομένων διαστάσεων 14 – 17 εκατοστών (αντί του προβλεπόμενου 18 εκ.).

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ το κατασχεμένο αλίευμα πρόκειται να διατεθεί σε ευαγή ιδρύματα.

======================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, 49χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (με επικαθήμενο), διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει, εντός της καμπίνας, τέσσερις (04) αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επίσης, στο ίδιο λιμάνι, εντοπίστηκε και συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες,  από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, κατά τη φόρτωση φορτηγού οχήματος σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 18χρονος αλλοδαπός, κρυμμένος στο φορτίο του παραπάνω οχήματος, στερούμενος νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα από το πρώτο περιστατικό κατασχέθηκε.

    ======================

Συνέχεια ενημέρωσης:Ολοκληρώθηκαν, με ικανοποιητικά αποτελέσματα, απογευματινές ώρες χθες, οι εργασίες απορρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή «ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ» Σαλαμίνας και Περάματος.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL