Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον θάνατο λουόμενης στην Πάτρα απογευματινές ώρες χθες - Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Μήθυμνα – Σύλληψη αλλοδαπών στην Κέρκυρα και το Ηράκλειο– Αποβίβαση τραυματία Ι/Φ σκάφους στη Λευκάδα -

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον θάνατο λουόμενης στην Πάτρα  απογευματινές ώρες χθες - Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Μήθυμνα – Σύλληψη αλλοδαπών στην Κέρκυρα και το Ηράκλειο– Αποβίβαση τραυματία Ι/Φ σκάφους στη Λευκάδα - Θάνατος γυναίκας στη Ρόδο – Διακομιδή ασθενούς 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε η σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που βρέθηκε απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή της πλαζ Πατρών .
Πρόκειται για ημεδαπή, ηλικίας 55 ετών.
*****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα οκτώ (38) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  εντόπισε  στη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΡΑ ΦΕΡΡΟΣ” ν. Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με ικανό αριθμό επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και παράδοση των ανωτέρω στο λιμένα Σκάλας Συκαμινέας. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας.
*****
Στη σύλληψη  δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 54 και 38 ετών, καθώς και στην προστατευτική φύλαξη ενός 17χρονου, προέβησαν, πρωινές  ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στον οικείο λιμένα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος και ο 17χρονος κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα, ενώ η 54χρονη που τους συνόδευε είχε διευκολύνει τη μεταφορά τους. 
Σε περαιτέρω έλεγχο, προέκυψε ότι εις βάρος της 54χρονης εκκρεμεί ενεργό διωκτικό για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
*****
Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας στο λιμένα Ηρακλείου, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από λιμένα Πειραιά, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού 54χρονης αλλοδαπής, επιβαίνουσα του Ι/Φ σκάφους «ΝΥΙΜΑ» σημαίας Γαλλίας, το οποίο ευρίσκετο στη θαλάσσια περιοχή της γέφυρας σύνδεσης ν. Λευκάδας με την ηπειρωτική χώρα.
Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ Λευκάδας και ασθενοφόρο όχημα  παρέλαβε την 54χρονη και την μετέφερε στο Γ.Ν.Ν. Λευκάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 86χρονη, από τη  θαλάσσια περιοχή παραλίας ξενοδοχείου «AMADA COLOSSOS» Ρόδου.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 89χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL