Εντοπισμός και κατάσχεση επικίνδυνων ειδών στο Ηράκλειο - Θάνατος ανδρός στο Άστρος - Διακομιδές ασθενών

 Εντοπισμός και κατάσχεση επικίνδυνων ειδών στο  Ηράκλειο - Θάνατος ανδρός στο Άστρος - Διακομιδές ασθενών
 
 
  Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου σε επικαθήμενο όχημα, το οποίο εκφορτώθηκε από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον οικείο λιμένα προερχόμενο από Πειραιά, εντοπίστηκαν επικίνδυνα είδη και ουσίες, συνολικού βάρους έξι χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα (6.930) κιλών, η μεταφορά των οποίων απαγορεύεται με κανονικά δρομολόγια Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 405/96.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω είδη ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr 
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα 87χρονος ημεδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ξηροπηγάδου Β. Κυνουρίας .
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Άστρους όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Παράλιο Άστρους του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας.
 
 *****
   
         
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
18χρονου από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV” Ν.Ν. 64 και 
19χρονης από το λιμένα Ηρακλειάς στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
78χρονης, από το λιμένα Αίγινας στο λιμένα Πειραιά, με το Ε/Π-Κ/Δ “ΜΑΛΤΕΖΟΣ I-RESCUE” Τ.Α. 203.
 

Κατηγορία:


Wildcard SSL