Συνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη αλλοδαπών στη Ρόδο την 11/07/2018 – Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Χίο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Τήνο – Διακομιδή ασθενούς –

Συνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη αλλοδαπών στη Ρόδο την 11/07/2018 Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Χίο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Τήνο – Διακομιδή ασθενούς – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στο Πόρτο Λάγος και τη Σαλαμίνα – Εντοπισμός νεκρού δελφινιού στην Εύβοια

 

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη δέκα (10) αλλοδαπών, απογευματινές ώρες της 10/07/18, στην περιοχή ''ΚΡΕΜΑΣΤΗ'' Ρόδου, γνωρίζεται ότι μετά τον κατάπλου του Κ/Ζ ''ORIENT QUEEN'' σημαίας Μπαχάμες, πρωινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Μυκόνου, κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας διαπιστώθηκε ότι απουσίαζαν δεκατέσσερις (14) επιβάτες, τα ταξιδιωτικά έγγραφα των οποίων βρέθηκαν επί του πλοίου και κατασχέθηκαν.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα των εννέα (09) εκ των δέκα (10) συλληφθέντων στη Ρόδο.

Από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, συνελήφθησαν ο Πλοίαρχος και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του κρουαζιερόπλοιου, το οποίο απέπλευσε σήμερα και περί ώρα 05:05 για λιμένα Θήρας.

 

*****

 

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 24 και 19 ετών, για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, εντός της χερσαίας ζώνης του οικείου λιμένα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ στο λιμένα Χίου, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να έχουν στην κατοχή τους, εντός των χειραποσκευών τους, ενενήντα (90) πακέτα τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών, κατά παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες καπνικών προϊόντων.

 

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Τήνου, όταν 55χρονη οδηγός δίκυκλου οχήματος έχασε την ισορροπία της και έπεσε επί του οδοστρώματος.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν ο τραυματισμός της 55χρονης, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Τήνου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής

Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής Καβάλας, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΘΑΣΟΣ ΙΙΙ' Ν.Π. 11589, 68χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή, από τη Λιμενική Αρχή Πόρτο Λάγους, στην παραλία “ΦΑΝΑΡΙΟΥ” ν. Ροδόπης.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή, από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, στη θαλάσσια περιοχή Βασιλικά Σαλαμίνας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

 

*****

Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη Λιμενική Αρχή Κύμης στην παραλία Χιλιαδού Εύβοιας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL