Θάνατος λουόμενου στον Πλαταμώνα – Θάνατος ημεδαπής στο Βόλο - Τραυματισμός επιβάτιδος σε Ε/Γ-Τ/Χ στη Θήρα – Τραυματισμός επιβάτιδος σε Ε/Γ-Ο/Γ στο Ρίο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σαλαμίνα – Διακομιδή ασθενούς -

Θάνατος λουόμενου στον Πλαταμώνα – Θάνατος ημεδαπής στο Βόλο - Τραυματισμός  επιβάτιδος σε Ε/Γ-Τ/Χ στη Θήρα – Τραυματισμός επιβάτιδος σε Ε/Γ-Ο/Γ στο Ρίο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σαλαμίνα – Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στη Μονεμβασιά
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 81χρονος ημεδαπός, από τη  θαλάσσια περιοχή Νέων Πόρων Πιερίας.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 81χρονη, από τη  θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΧΟΡΕΥΤΟΥ» Πηλίου Μαγνησίας.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς Πηλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
*****
Τραυματισμός 58χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, κατά την διαδικασία επιβίβασης στο Ε/Γ-Τ/Χ “CALDERA VISTA” σημαίας Κύπρου, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμένα Θήρας εκτελώντας δρομολόγιο από Ηράκλειο και με προορισμό λιμένες Πάρου και Μυκόνου.
Άμεσα της χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με  ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για περαιτέρω εξετάσεις, από όπου εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Τραυματισμός 38χρονης επιβάτιδος σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός του Ε/Γ-Ο/Γ “ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΟΦΙΑ Κ.” Ν.Π.12295, ενώ αυτό βρισκόταν στην δυτική προβλήτα Αντιρρίου και επρόκειτο να αποπλεύσει για Ρίο.
Συγκεκριμένα, η 38χρονη τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο κατεβαίνοντας την κλίμακα κατά την έξοδό της από το πλοίο. Στο σημείο έσπευσε  ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα για παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Σαλαμινομάχων, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 25χρονο και συνεπιβάτη μία 25χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε με έτερο δίκυκλο όχημα που οδηγούσε μία 39χρονη με συνεπιβάτη τον 14χρονο υιό της.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν τα δύο οχήματα να ανατραπούν και οι επιβάτες τους να βρεθούν στο οδόστρωμα.
Από την πτώση τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ»  για την παροχή πρώτων βοηθειών, απ' όπου και εξήλθαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από λιμένα Αλόννησου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” Ν.Π. 10001, 77χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
*****
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην περιοχή  “ΠΟΡΙ” Μονεμβασιάς.
Από το 'Α Λ/Τ Παλαιάς Μονεμβασιάς του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL