Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Νότιο Ευβοϊκό κόλπο - Θάνατος ανήλικου λουόμενου στη Νάξο - Θάνατος λουόμενου αγνώστων λοιπών στοιχείων στους Ν.Επιβάτες Θεσσαλονίκης - Θάνατοι λουόμενων στον Κόκκινο Πύργο Κρήτης και στην Κόρινθο - Παροχή συνδρομής σε...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Νότιο Ευβοϊκό κόλπο - Θάνατος ανήλικου λουόμενου στη Νάξο - Θάνατος λουόμενου αγνώστων λοιπών στοιχείων στους Ν.Επιβάτες Θεσσαλονίκης - Θάνατοι λουόμενων στον Κόκκινο Πύργο Κρήτης και στην Κόρινθο - Παροχή συνδρομής σε λουόμενο μετά από πτώση του από βραχώδη περιοχή στη ν.Υδρούσα - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στη Μυτιλήνη 
    
       Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Καρύστου, για μηχανική βλάβη στην προπέλα της κύριας μηχανής του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΑΝΟΡΑΜΑ'' Ν.Π. 12061, στη θαλάσσια περιοχή ν. Πεταλιών Νότιου Ευβοϊκού κόλπου και σε απόσταση 2ν.μ από το Μαρμάρι, χωρίς να αιτεί συνδρομή.
   Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν ένα περιπολικό σκάφος και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ τέθηκαν σε ετοιμότητα δύο αλιευτικά σκάφη και ένα θαλάσσιο ταξί για τυχόν παροχή συνδρομής.
       Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Ραφήνας προς το λιμένα Μαρμαρίου Ευβοίας, με διακόσιους τριάντα πέντε (235) επιβάτες και πενήντα ένα (51)  Ι.Χ.Ε.
     Το ''ΠΑΝΟΡΑΜΑ'', αποκατέστησε τη βλάβη με ιδία μέσα και κατέπλευσε στο Μαρμάρι, αποβιβάζοντας τους επιβάτες του με ασφάλεια.
         Από το Λιμεναρχείο Καρύστου  απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την οριστική αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 *****
        Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, 13χρονος ημεδαπός, από τη  θαλάσσια περιοχή Καλαντου Νάξου.
Ο 13χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
         Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
 
                        *****                        
     Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, άνδρας 70 περίπου ετών αγνώστων λοιπών στοιχείων, από τη θαλάσσια περιοχή Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης.
      Ο άνδρας, ενδεδυμένος με μαύρο μαγιό, είχε ανάστημα περίπου 1,80μ. και χρώμα μαλλιών λευκό, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ''ΑΧΕΠΑ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
        Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.                  
     
 *****
  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, 64χρονος ημεδαπός, από τη  θαλάσσια περιοχή Καταλυκής Κόκκινου Πύργου Δ.Φαιστού Κρήτης.
  Ο 64χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
   Από το Λιμενικό Σταθμό του Κόκκινου Πύργου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
 
                     *****                  
    Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, 70χρονη  ημεδαπή, από τη  θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ''  Λουτρακίου.
   Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 
    Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
                 *****             
    Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού απογευματινές ώρες χθες, για την πτώση ημεδαπού από βραχώδη περιοχή λόγω αποκόλλησης βράχου στον οποίο βρισκόταν, επί της νήσου Κατραμονησίου - Υδρούσσας Σαρωνικού κόλπου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, σε βραχώδες και δυσπρόσιτο σημείο εντός της θάλασσας.
      Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και δύο ιδιωτικά σκάφη με επιβαίνοντες στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και κλιμάκιο στελεχών της Π.Υ.
       Ο άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι, απεγκλωβίστηκε από τα παραπάνω στελέχη  έχοντας τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε σε παρακείμενη ακτή της Βούλας Αττικής και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ όπου διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό.
      Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.
      
      *****
         Είκοσι δύο (22) αλλοδαποί εντοπίστηκαν πρωινές ώρες χθες στη ν.Λέσβο από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
   Συγκεκριμένα οι ανωτέρω εντοπίστηκαν στην περιοχή ''ΤΣΟΝΙΑ'' και συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο  στη χώρα.
         Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
        ***** 
       Δύο (02) αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν απογευματινές ώρες  χθες από στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην Πάτρα, για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και για παράνομη οπλοφορία.
       Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών σε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 46χρονος αλλοδαπός, κατελήφθη να μεταφέρει ως συνοδηγό 18χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ένα ταξιδιωτικό έγγραφο  άλλου προσώπου καθώς και ένα κλαπέν.
        Επιπλέον, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ευρέθη στο Ι.Χ.Ε., μαχαίρι με λάμα δεκατριών (13) εκατοστών.
       Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε., ένα κινητό τηλέφωνο και το μαχαίρι.
      ***** 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL