Θάνατοι λουομένων στο Κιάτο, στην Κόρινθο και στην Αγία Πελαγία –

Θάνατοι λουομένων στο Κιάτο, στην Κόρινθο και στην Αγία Πελαγία – Σύλληψη  αλλοδαπού στην Κω – Τραυματισμός  Κυβερνήτη Ε/Π-Α/Ψ σκάφους στις Σπέτσες – Κατάσχεση  αλιευμάτων στη Νάξο
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία Κοκκωνίου Βραχατίου, 78χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό  Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Κεχριών Κορινθίας, 79χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό  Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή Λυγαριάς Αγίας Πελαγίας Δήμου Μαλεβιζίου, 55χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
 
*****
Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κω, διότι κατά την προσέλευσή του στο λιμενικό κατάστημα για να λάβει άδεια απόπλου με το ιδιωτικό σκάφος αναψυχής ''DRAGUT'' σημαίας Τουρκίας, διαπιστώθηκε ότι ισχύει εις βάρος του μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.
 
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σπετσών, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού του 35χρονου αλλοδαπού Κυβερνήτη στο Ε/Π-Α/Ψ ''PEARL'' Ν.Π. 11251, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στην προβλήτα Ποσειδωνίου του λιμένα ''ΝΤΑΠΙΑ'' ν. Σπετσών.
Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο τραυματισμός του ανωτέρω προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απόπλου, όταν εξαιτίας της αποθαλασσίας έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να εγκλωβιστεί μεταξύ προβλήτα και σκάφους, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιβαινόντων στο ''PEARL''.
Παράλληλα, ενημερώθηκε ιατρός του Πολυδύναμου Ιατρείου Σπετσών να μεταβεί με ασθενοφόρο όχημα στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείου Σπετσών.
 
*****
Στον εντοπισμό και την κατάσχεση  εκατόν είκοσι κιλών (120kg) ιχθύων του είδους γόπα προέβησαν, απογευματινές ώρες της 07-08-18, στελέχη του Λιμενικού Φυλακίου Κουφονησίου, κατά τη διάρκεια ελέγχου εντός του οικείου λιμένα.
Από τη Λιμενική Αρχή Νάξου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα ανωτέρω αλιεύματα παραδόθηκαν σε ευαγή ιδρύματα.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL