Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Μήθυμνα και σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών - Τροχαίο ατύχημα στη Ραφήνα – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα και στη Σάμο

Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Μήθυμνα και σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών - Τροχαίο ατύχημα στη Ραφήνα – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα και στη Σάμο 
 
      Στον εντοπισμό και τη διάσωση συνολικά ογδόντα έξι (86) αλλοδαπών από δύο λέμβους και στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών διακινητών τους προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
     Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε διαδοχικά δύο λέμβους στις θαλάσσιες περιοχές ''ΣΚΑΜΝΙΑ'' και ''ΛΑΜΝΑ'' ν. Λέσβου, με σαράντα πέντε (45) και σαράντα έναν (41) επιβαίνοντες αντίστοιχα.
        Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των επιβαινόντων των λέμβων, τους οποίους μετέφερε στο λιμένα ''ΤΣΟΝΙΑ΄΄ Λέσβου, ενώ αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν και οι διακινητές τους, οι οποίοι επέβαιναν στις λέμβους, ηλικίας 24 και 18 ετών.
           Διενεργείται προανάκριση από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας.
                      
  *****
      Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Ραφήνας, όταν 20χρονος οδηγός ΙΧΕ, χτύπησε 39χρονη διερχόμενη πεζή, με αποτέλεσμα την πτώση της στο έδαφος. 
  Η 39χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ''.
     Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.
                                                               
                                                                                *****
      Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
   Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
                                                                               *****
    Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Σάμου.
      Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από  τα ανωτέρω στελέχη κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
     Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.   
 
                                                                               *****
        
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL