Εντοπισμοί αλλοδαπών και συλλήψεις χειριστών στη Μήθυμνα και τη Μυτιλήνη –

Εντοπισμοί αλλοδαπών και συλλήψεις χειριστών στη Μήθυμνα και τη Μυτιλήνη – Συλλήψεις αλλοδαπών στη Ζάκυνθο και την Πάτρα Θάνατοι λουόμενων στον Αγιόκαμπο και την Ιεράπετρα Διακομιδή ασθενούς

 

Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού χειριστή προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ειδικότερα, πνευστή λέμβος με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή ''ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΝΙΑΣ'' ν. Λέσβου, η οποία με τη συνοδεία σκάφους δύναμης frontex προσέγγισε με ασφάλεια την ακτή, όπου αποβιβάστηκαν πενήντα τρεις (53) αλλοδαποί.

Από το Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός χειριστής της ως άνω λέμβου.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού χειριστή προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ειδικότερα, σαράντα πέντε (45) αλλοδαποί εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας στην περιοχή ''ΣΚΑΛΑ'' Νέων Κυδωνιών, όπου είχαν νωρίτερα αποβιβαστεί από λέμβο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 26χρονος αλλοδαπός χειριστής της ως άνω λέμβου.

 

*****

 

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο μόλο Αγίου Νικολάου Ζακύνθου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΣΤΟΜΙΟ'' Ν. Λάρισας, 73χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Ιατρείο Στομίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΓΟΥΔΟΥΡΑ'' Σητείας, 72χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σητείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πίσω Αετού ν. Ιθάκης στο λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν. Ιθάκης 459, 84χρονου, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL