Επίσκεψη της νέας Διευθύντριας του Τομέα Ανάπτυξης Δυνατοτήτων του Frontex (Capacity Building Division), κας Aija Kalnaja, στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησε σήμερα η νέα Διευθύντρια του Τομέα Ανάπτυξης Δυνατοτήτων του Frontex (Capacity Building Division), κα Aija Kalnaja, συνοδευόμενη από τρεις (03) εκπροσώπους οικείων τμημάτων του Οργανισμού, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Σταμάτιο Ράπτη.

Στη συνάντηση που ακολούθησε στην οποία μετείχαν και στελέχη των συναρμόδιων Δ/νσεων Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. συζητήθηκαν τεχνικής φύσεως θέματα που άπτονται του θεσμικού πλαισίου εκπαίδευσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., του προσωπικού και επιχειρησιακών μέσων καθώς και των εν εξελίξει προγραμμάτων Έρευνας και Τεχνολογίας που έχουν αναληφθεί από το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε συνεργασία με τον FRONTEX.

Το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του Frontex σε θέματα και πρωτοβουλίες που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Τομέα Ανάπτυξης Δυνατοτήτων του Οργανισμού.

 

Κατηγορία:


Wildcard SSL