Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στη Μυτιλήνη - Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ιερισσό

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 26 και 25 ετών αντίστοιχα καθώς και (02) αλλοδαπών, ηλικίας 28 και 61 ετών αντίστοιχα, άμεσων συνεργών τους  προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον λιμένα Μυτιλήνης πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Χίο και τον Πειραιά, εντοπίστηκε ο 26χρονος και ο 25χρονος να προσπαθούν να ταξιδέψουν για Πειραιά, παραβιάζοντας τους όρους παραμονής τους στη Ν. Λέσβο με την άμεση συνέργεια του 28χρονου και της 61χρονης, οι οποίοι συνόδευαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς.
Επίσης στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε και ένα (01) πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Δάφνης Α.Ο. , για τον εντοπισμό σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα, ύψους περίπου 1,85μ, εύσωμης σωματικής διάπλασης, ο οποίος έφερε μαγιό μπλε χρώματος, μπλουζάκι μαύρου χρώματος και καταδυτική στολή.
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Δάφνης Α.Ο. Του Λιμεναρχείου Ιερισσού.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL