Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στο Ηράκλειο –

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στο Ηράκλειο – Θάνατος αλλοδαπού επιβάτη σε Κ/Ζ στη Μύκονο – Αποβίβαση ασθενούς από Κ/Ζ πλοίο στο Ηράκλειο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς
 
          Συνέχεια ενημέρωσης:          
         Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στο Ηράκλειο, γνωρίζεται ότι, σύμφωνα με στοιχεία του Τελωνείου Ηρακλείου, οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί ανέρχονται στο ποσό των τριών χιλιάδων εκατόν είκοσι ευρώ και εξήντα τριών λεπτών (3.120,63€).
 
                                                                               ***** 
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από τον ναυτικό πράκτορα του Κ/Ζ “MSC LIRICA” σημαίας Παναμά, για περιστατικό θανάτου 71χρονου αλλοδαπού επιβάτη.
Ο θάνατος του ανωτέρω διαπιστώθηκε από τον ιατρό του πλοίου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, ότι 81χρονος αλλοδαπός επιβάτης, του Κ/Ζ “OOSTERDAM” σημαίας Ολλανδίας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για ιατρική περίθαλψη.
 
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., 35χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL